пʼятницю, 23 травня 2008 р.

Про проект

У кожного небайдужого українця є бажання зробити Україну ще більш привабливою для всіх, хто цікавиться її сьогоденням, минулим та майбутнім.
Саме для того, ми з вами, кожен в своєму місті, районному центрі чи селищі зробимо внесок до створення особливої карти нашої держави: карти, на якій буде розміщено унікальні значки про особливі цікаві місця кожного мальовничого куточка України – міста, районного центру, села, де ви навчаєтеся та живуть ваші батьки.
В рамках цього проекту також створимо презентації про історичні пам’ятки та унікальні міста, про людей, які там живуть і працюють, розробимо Вікі-сторінку та сайти, підготуємо фотоальбоми про себе, свої школи, громади та маршрути, за якими можна подорожувати, відпочивати, складемо список відповідних Інтернет-ресурсів тощо.
Розмістити матеріали, створені в процесі роботи над проектами, можна на Вікі-сторінці за адресою http://eduwiki.uran.net.ua/wiki.
Сподіваємося, що навчання за посібником не лише дозволить опанувати інформаційні технології та набути відповідних знань, а й сприятиме розширенню кругозору, формуванню вмінь працювати в команді та ефективному використанню знань у повсякденному житті.
Бажаємо успіхів та творчої наполегливої праці!

1 коментар:

Patarakin сказав...

Что-то у меня ссылочка не сразу открылась на страничку проекта